2015. április 26., vasárnap

Első díjam (OMG)

Te jó ég! Hihetetlen, de megkaptam az első díjamat, méghozzá Rózsaszín Királylánytól! Sok-sok puszi a pocijára!

Szabályok: 
 • Írj magadról 10 dolgot!
 • Válaszolj a 10 kérdésre!
 • Tegyél fel 10 kérdést!
 • Küldd tovább legalább 5 embernek!
10 dolog rólam:
 1. Ma délután vettünk egy retina-kiégetős színű cipőt, amit ,,még akkor is látok, hogyha háttal állok neki". Nem érdekel, nekem tetszik így hát hordani fogom!
 2. Idén hatodik éve társastáncolok egy városi tánciskolában, és imádom (valószínűleg több bejegyzés is fog róla szólni)!
 3. Ha kidobózunk tesi órán (igen, ilyen idős korunkban is szeretünk kidobózni, elvégre kinek kellenek az okos telefonok), és a csapatkapitányok választanak csapattagot, akkor általában benne vagyok az első 3 választottban. Nem dicsekvésből mondom.
 4. Imádok utazni, új kultúrákat megismerni, az adott ország történelmét, a  természeti kincseit felfedezni... egy szóval mindent amit csak lehet :)
 5. Még sosem sikerült a bárányszámolgatós módszerrel elaludnom.
 6. Bár ez nem igazán hozzám kapcsolódik, de az áramlecsapásos incidens óta rájöttem, hogy mikróban sokkal gyorsabban melegszik meg az étel, mint sütőben (???).
 7. Most épp Caro Emerald - Dr Wanna Do című számát hallgatom, ami egyébként egy Charlestone zene.
 8. Gyógyíthatatlanul csokifüggő vagyok, amitől sajnos rendszeresen kipattog az orrom. Átok rád csokoládé! Átok rád mitesszer!
 9. A kedvenc napszakom a délután, és a kora este.
 10. Rajztagozatos iskolába járok, ettől függetlenül nem tudok egy normális szívet rajzolni.
Válaszaim Rózsaszín Királylány kérdéseire:
 1. Mi a véleményed arról, amikor folyamatosan nyaggatnak már reggel 10:00-kor? Hát..khm. Nagyon idegesítő. Ilyenkor olyan szinten fel tudom húzni magam, hogy a legkisebb dolgokon is megsértődöm, és órákig bezárkózom a szobámba zenét hallgatni, rajzolni, vagy olvasni.
 2. Szeretsz előre tervezgetni, vagy a pillanatnak élsz?Ez attól függ. Ha rengeteg teendőm van, akkor szeretem beosztani az időmet, hogy nem minden az utolsó pillanatra maradjon, és csapjon át kapkodásba. Igaz, van az a mondás, hogy ,,Ha mindent az utolsó percre hagysz, akkor csak egy perc az egész", de hát értitek. :) Viszont van olyan, amikor csak lemegyünk a barátnőimmel sétálni, vagy akár egyedül keringek a városban mindenféle cél nélkül. Egyébként ha nem muszáj, inkább nem tervezgetek.
 3. Mi az a dolog, amit a természet nélkül nem tudnál elképzelni?Az életet. Igazából semmit sem tudnék a természet nélkül elképzelni. Az embereknek nem lenne semmijük a természet nélkül, és pont ez a szomorú abban, hogy ilyen mértékben romboljuk.
 4. Ki volt óvodában a legjobb barátod (emlékszel rá)? Volt egy lány... úgy hívták, hogy Tünde. Elég hülye vagyok, mivel valószínűleg még most is úgy hívják. :DD Na mindegy. Így utólag fogalmam sincs, hogy mi hogy lehetünk barátok, mivel egész egyszerűen sík hülye. Elnézést, de ezt nem tudom másképp fogalmazni.
  Kornél pont Tündi ellentéte, már óvodában tudta a fizika törvényeit, mindenféléket bütykölt. Vele még az ovi után is jóban maradtam, és emlékszem, hogy mindig azt tervezgettük, hogy a közeli tavon lévő mesterséges szigetre építünk egy titkos bázist, és ha az emlékeim nem csalnak, az antennát még meg is építettük hozzá.
 5. Szerinted miért nem szabad könnyen feladni?Szerintem már csak azért sem szabad feladni, mert minden eddigi energia amit belefektettél, minden egyes perc, ami közelebb vitt a célod eléréséhez, kárba vész, ha csak úgy feladod. Meg kell mutatni mindenkinek, hogy ,,csak azért is megcsiáljuk", elérjük a célunkat.
 6. Mit csinálsz akkor, amikor komoly érzelmi problémákba ütközöl? Ha túlesek az első sokkon, utána rögtön zenét hallgatok. Ha dühös vagyok, akkor általában kicsit rockosabb zenét (P!nk), ha szimplán szomorú vagyok, akkor inkább lassabb számokat (Lana Del Rey, Bastille) hallgatok. Ha sikerült megnyugodnom, akkor olvasok a végtelenségig. Ha egyszer sikerül helyre tennem magamban a dolgokat, akkor már teljesen mindegy, hogy hogy alakulnak a dolgok.
 7. Idegesítően nevetsz?
 8.  Az nem kifejezés. Leginkább egy papagájhoz hasonlítanám, aki a párzási éneket dalol, miközben fulladozik.
 9. Ha lenne testvéred (vagy van), milyen a kapcsolatotok? Nagyon jó. Imádom a kisöcsémet, nagyon aranyos. Bár sokat szoktunk verekedni (komoly szigorban élek) nagyon szeretem, és nem tudnám magam elképzelni e nélkül a tündéri kisfiú nélkül.
 10. Illik rád a más szó?Nem tudok mást hozzáfűzni: Remélem.
 11. Melyik az a könyv, ami szerinted maximálisan őrültség? Douglas Adams-Galaxis útikalauz stopposoknak. Zseniális könyv. Bár én kétszer futottam neki (elsőre már a második fejezetnél letettem, két évvel később az egész trilógiát kiolvastam), mindenképp megérte még egyszer megpróbálni,  ajánlom nektek is. A modulsávban lévő idézet is tőle származik, de ide most csatolok még egyet:

  Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az egész Univerzum népessége maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei.
  Tegyél fel 10 kérdést!

  1. Van kedvenc idézeted? Ha igen, miért az?
  2. Mennyire vagy szókimondó?
  3. Milyen színű a szemed? Tetszik neked, vagy inkább más szemszínt szeretnél?
  4. Szerinted jó ember vagy?
  5. Melyik az az egyrészes könyv, amit szerinted mindenkinek el kéne olvasnia?
  6. Mi a küldetésed?
  7. Lehet egy negatív tapasztalat olyan inspiráló mint egy sikerélmény?
  8. Milyen lenne a szobád/író kuckód, hogyha bármilyen lehetne? Csak a képzeleted szab határt!
  9. Hogyan képzeled el a jövődet? (munkahely, város, család, stb.)
  10. Mi történik, ha Pinocchio azt mondja, hogy meg fog nőni az orra?

  Küld tovább 5 embernek!

  Pillanatnyilag nem tudom több embernek elküldeni, majd legközelebb. :)
  Kíváncsian várom a válaszaitokat!

  Borcsesz

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése