2015. december 30., szerda

Happy Bday meg hasonlók

Hát igen, elérkezett ez a nap is, amit már oly sok ideje vártam.... Na jó, álljunk meg egy szóra! A blog szülinapja nem az az alkalom amikor pezsgőt bontunk és ünnepelünk. Nem ám! Főleg nem az első! A blog szülinapja az az alkalom, amikor végiggondoljuk hogy mit értünk el eddig, és - ami a lényeg - eltervezzük, és megálmodjuk, hogy mit szeretnénk még megvalósítani a következő egy évben! Magyarán: Most kezdődik igazán a blog "élete".

Egyáltalán nem ünnepélyesen és hivatalosan, de bejelentem, hogy ma egy éve indult el a blog!


Nem túl hivatalosan... Mert a legelső bejegyzés ami felkerült a blogra az 2014 októberi dátumú, de mivel december óta tevékenykedem aktívan, így ezt tekintem hivatalosan a blog szülinapjának, kész passz!

Szeretném megköszönni mindenkinek aki feliratkozott a blogra, vagy csak szimplán rendszeresen vagy rendszertelenül olvassa a bejegyzéseket! Továbbá minden kis pipáért, kommentért nagyon hálás vagyok!

 *szívecske*

Vannak terveim a jövő évre nézve, remélem a legtöbbet sikerül megvalósítani. Addig is B.U.É.K. minden kedves olvasómnak, vigyázzatok magatokra, ne gyújtsátok fel a házat!

A napokban a blog elérte a háromezer oldalmegtekintést is, ami bár lehet hogy nem túl nagy szám, de háromezer csak háromezer, na!

4 megjegyzés:

 1. Gratulálok a blogodhoz kedves Evie! Egyike vagyok a rendszeres olvasóidnak és kíváncsian várom hogy neked mit hoz majd el a 2016-os év. Szép életet kíván
  Egy barát

  VálaszTörlés
 2. Sia, idetaláltam! (direkt sia, nem tudom, miért...)
  Gratulálok, csak így tovább! Remélem még jó sok évig húzod majd az igát itt nekünk, mert amit csinálsz, azt mindenképp érdemes folytatni. Neked is boldog 2016-ot. Úristen, de fura... :o

  Pussz,
  Panna :* <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sia, örülök Neked!
   Köszönöm szépen, egy jó ideig még mindenképp csinálni fogom!
   Az új évszám tényleg nagyon szokatlan... Csakúgy mint minden év elején. :D
   Puszi! <3

   Törlés